Plăcinta cu tigaie cu mere cu susul în jos este un desert care servește 8. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 349 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de crustă de plăcintă, zahăr brun, pre - mere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Plăcintă cu mere cu susul în jos cu aluat de plăcintă cumpărat din Magazin, Plăcintă Cu Mere Cu Susul În Jos, și Plăcintă Cu Mere Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați untul, zahărul brun, scorțișoara, umplutura de plăcintă cu mere și merele feliate într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Auto-crescătoare, Necernută
Umăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți o tigaie din fontă de 10 inci sau o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare și adăugați umplutura de plăcintă. Odată ce amestecul începe să bule, desfaceți crusta de plăcintă peste tigaie. Cu o lingură de lemn, împingeți marginile crustei în plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Tăiați fanta de abur în crustă și periați cu concentrat de suc de mere și presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, Opțional
5
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute sau până când crusta se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească cu 1 oră înainte de feliere.
Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. The Vineyards Late Harvest Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Viile Recolta Târzie Riesling
De culoare galben pal, nasul se deschide cu arome de ananas proaspăt, nectarină suculentă și note de citrice. Vinul acoperă complet Palatul, exprimând arome vibrante de floare de portocal, măr tart granny smith și fagure de miere. Un finisaj lung afișează echilibrul perfect de dulceață și aciditate îmbucurătoare, invitând o altă înghițitură.