Plăcintă cu stafide cu zară
Plăcintă cu stafide cu zară ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 229 de calorii, 6 g de proteine și 9 g de grăsimi. Pentru 66 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, gălbenușuri, albușuri și stafide. 2 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 23%. Acest scor este destul de prost. Cele mai bune scones cu stafide cu zară, prăjitura cu cafea cu stafide și pâine integrală cu stafide din grâu sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, amestecați zahărul, amidonul de porumb și sarea. Se amestecă laptele până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocotesc. Reduce caldura; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în gălbenușurile de ou; pune totul in tava, amestecand continuu. Aduceți la un fierbere ușor; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă ușor stafidele, sucul de lămâie, untul și vanilia până când untul se topește. Se răcește la temperatura camerei fără a se amesteca.
Turnați umplutura fierbinte în crustă.
Pentru bezea, intr-un castron mare, bate albusurile si crema de tartru la viteza medie pana se formeaza varfuri moi. Bateți treptat zahărul, câte 1 lingură, la maxim până se formează vârfuri tari și lucioase și zahărul se dizolvă.
Se întinde uniform peste umplutura fierbinte, sigilând marginile cu crustă.
Coaceți la 350° timp de 12-15 minute sau până când bezeaua devine maro aurie. Se răcește pe un grătar timp de 1 oră. Dati la frigider cel putin 3 ore inainte de servire. Păstrați resturile la frigider.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Plăcintă în meniu? Încercați să combinați cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Rieslingul Vineyards Late Harvest, cu o evaluare de 5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Vineyards Late Harvest Riesling]()
Vineyards Late Harvest Riesling
De culoare galben pal, nasul se deschide cu arome de ananas proaspăt, nectarină suculentă și note de citrice. Vinul acoperă pe deplin palatul exprimând arome vibrante de floare de portocal, măr Granny Smith și fagure de miere. Un final lung afișează echilibrul perfect de dulceață și aciditate delicioasă, invitând încă o înghițitură.