Cheesy sparanghel plăcintă este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 475 calorii, 15g de proteine, și 31g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ouă, unt, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, care este solid. Încercați Sparanghel Și Șuncă Brânză, Sparanghel Brânză Cu Conținut Scăzut De Calorii, și Cheesy Miracol Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scoateți capetele dure ale sparanghelului (tăiate la aproximativ 5 inci). Gatiti in apa clocotita pentru a acoperi 30 de secunde; scurgere. Puneți sparanghelul în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere. Rezervați 9 sulițe; pus deoparte. Tăiați gros sparanghelul rămas; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Desfaceți bucățele; stivați pe o suprafață ușor făinată și rulați într-un cerc de 14 inci. Puneți piecrust într-o tigaie de 11 inci, tăind excesul de aluat. Tapetați piecrust cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți Sotați
3
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
4
Coaceți la 425 timp de 12 minute; îndepărtați greutățile și folia.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
5
Coaceți încă 2 minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se adaugă ceapa și se sotează 5 minute sau până se înmoaie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Periați fundul și părțile laterale ale crustei cu muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
9
Se presară cu jumătate de brânză, sparanghel tocat, ceapă și brânză rămasă. Aranjați sulițele de sparanghel rezervate peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Bateți împreună jumătate și jumătate și ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Se toarnă amestecul uniform peste sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
12
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până când se fixează și se rumenesc.