Plăcintă cu spanac, praz și brânză

Plăcintă cu spanac, praz și brânză
Spanacul, prazul și plăcinta cu brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 285 calorii, 12g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză feta, iaurt grecesc, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Quiche Cu Brânză De Capră, Praz Și Spanac, Tarta cu spanac, praz și brânză de capră, și Frittata De Praz Și Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și un vârf de sare. Acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SareSare
3
Adăugați prazul, condimentați cu mai multă sare și piper și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt foarte moi și translucide, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PiperPiper
PrazPraz
SareSare
4
Se transferă într-un castron și se pune într-o baie de gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Între timp, preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Acoperiți cu generozitate o tigaie rotundă antiaderentă de 8 inci cu unt și răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
7
Cerneti impreuna faina si praful de copt intr-un bol mediu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Combinați iaurtul, feta, amestecul de ceapă și praz, spanacul și mărarul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
IaurtIaurt
CeapăCeapă
MărarMărar
Brânză FetaBrânză Feta
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Adăugați ouăle și amestecați pentru a combina. Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați ușor amestecul de făină și condimentați cu mai multă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Se toarnă în tigaia pregătită, atingând ușor părțile laterale pentru a nivela partea superioară.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Coaceți timp de 30 de minute. Creșteți căldura la 425 F și coaceți până se rumenesc și puneți-o în centru, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Se transferă într-o grătar și se răcește timp de 10 minute înainte de a se desface.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
13
Tăiați în pene și serviți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista