Plăcintă cu rubarbă și cremă cu crumble de unt

Plăcintă cu rubarbă și cremă cu crumble de unt
Rhubarb & custard pie cu unt crumble ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 397 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,15 USD pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cremă unică de carton, unt, ghimbir măcinat și extract de vanillan. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 539 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rubarbă și căpșuni se sfărâmă cu cremă, Humpy Creek rubarbă se năruie cu cremă, și Humpy Creek rubarbă se năruie cu cremă.

Instrucțiuni

1
Tăiați rubarba în bucăți de mușcătură, apoi puneți-le într-o tigaie cu jumătate de zahăr și încălziți până când zahărul se dizolvă. Răsturnați imediat rubarba într-un castron cu sucurile și lăsați să se răcească. Preîncălziți cuptorul la 180C/gaz 4 / ventilator 160C.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Întindeți patiseria destul de subțire și folosiți-o pentru a alinia o formă de flan canelată adâncă, pe bază de 24 cm. Tapetați cu hârtie rezistentă la grăsimi și fasole de copt și coaceți timp de aproximativ 20 de minute până când patiseria este aurie palidă și nu mai este crudă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Bateți împreună oul și gălbenușul de ou, extractul de vanilie, zahărul rămas și făina. Treceți treptat în cremă cu orice suc din rubarbă (ar trebui să aveți o lingură sau două). Acum puneți rubarba în cutia de patiserie pregătită și turnați amestecul de smântână peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Zahăr CasterZahăr Caster
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Rotiți temperatura cuptorului până la 200C/ gaz 6 / ventilator 180C și coaceți timp de aproximativ 20 de minute, sau până când crema este foarte ușor setată și există o piele subțire pe partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Amestecați toate ingredientele de topping și lingurați uniform peste plăcintă. Întoarceți-l la cuptor pentru încă 15 minute sau până când crumble-ul este auriu și crema se fixează doar cu puțină clătinare. Este posibil ca partea superioară a plăcintei să fi crescut și să se fi crăpat când o scoateți din cuptor, dar nu vă faceți griji, deoarece se va așeza din nou la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Se servește cald.

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo

Pie funcționează foarte bine cu Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Ai putea încerca Snake River Late Harvest Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Făcut din strugurii lăsați să stea pe viță de vie în podgoria noastră estate Arena Valley, Late Harvest Riesling este vinul nostru original de desert. Anul nostru 2011 are un nas limeade cu un indiciu de minerale și un finisaj de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista