Plăcintă cu rubarbă și cremă cu crumble de unt
Rhubarb & custard pie cu unt crumble ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 397 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,15 USD pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cremă unică de carton, unt, ghimbir măcinat și extract de vanillan. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 539 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rubarbă și căpșuni se sfărâmă cu cremă, Humpy Creek rubarbă se năruie cu cremă, și Humpy Creek rubarbă se năruie cu cremă.
Instrucțiuni
Tăiați rubarba în bucăți de mușcătură, apoi puneți-le într-o tigaie cu jumătate de zahăr și încălziți până când zahărul se dizolvă. Răsturnați imediat rubarba într-un castron cu sucurile și lăsați să se răcească. Preîncălziți cuptorul la 180C/gaz 4 / ventilator 160C.
Întindeți patiseria destul de subțire și folosiți-o pentru a alinia o formă de flan canelată adâncă, pe bază de 24 cm. Tapetați cu hârtie rezistentă la grăsimi și fasole de copt și coaceți timp de aproximativ 20 de minute până când patiseria este aurie palidă și nu mai este crudă.
Bateți împreună oul și gălbenușul de ou, extractul de vanilie, zahărul rămas și făina. Treceți treptat în cremă cu orice suc din rubarbă (ar trebui să aveți o lingură sau două). Acum puneți rubarba în cutia de patiserie pregătită și turnați amestecul de smântână peste.
Rotiți temperatura cuptorului până la 200C/ gaz 6 / ventilator 180C și coaceți timp de aproximativ 20 de minute, sau până când crema este foarte ușor setată și există o piele subțire pe partea de sus.
Amestecați toate ingredientele de topping și lingurați uniform peste plăcintă. Întoarceți-l la cuptor pentru încă 15 minute sau până când crumble-ul este auriu și crema se fixează doar cu puțină clătinare. Este posibil ca partea superioară a plăcintei să fi crescut și să se fi crăpat când o scoateți din cuptor, dar nu vă faceți griji, deoarece se va așeza din nou la răcire.