Plăcintă Cu Rubarbă De Căpșuni De Vară
Nevoie de o desert vegetarian? Plăcinta cu rubarbă de căpșuni de vară ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 79 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 75 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Budincă De Vară Cu Rubarbă-Căpșuni, Budincă de vară cu rubarbă-căpșuni, și Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Împărțiți patiseria de plăcintă în jumătate; întindeți jumătate într-un cerc pe o suprafață de lucru înmuiată și tapetați un vas de plăcintă de 9 inci cu crustă de jos.
Rulați jumătatea rămasă într-un cerc de 10 inci pe o suprafață de lucru înmuiată și lăsați-o deoparte.
Amestecați rubarba, căpșunile întregi, 1 cană de zahăr, făina, untul și nucșoara împreună într-un castron.
Se toarnă umplutura în vasul de plăcintă căptușit cu crustă.
Tăiați crusta rămasă în benzi late de 3/4 inci (folosiți un tăietor de patiserie cu margini festonate pentru o crustă mai frumoasă). Umeziți marginea crustei de fund umplute cu puțină apă și așezați cele mai lungi două benzi într-o cruce în mijlocul plăcintei. Lucrând de la următoarea cea mai lungă până la cele mai scurte benzi, alternați benzi orizontale și verticale, țesând benzile pe măsură ce mergeți. Apăsați benzile de zăbrele în jos pe marginea inferioară a crustei pentru a sigila și tăiați bine benzile de crustă superioară.
Se amestecă 1 lingură de zahăr cu scorțișoară într-un castron mic și se lasă deoparte.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute; reduceți căldura la 375 grade F (190 grade C).
Presărați blatul cu amestecul de scorțișoară-zahăr și reveniți la cuptor; coaceți până când crusta se rumeneste și umplutura clocotește, încă 30 de minute.