Strawberry Rhubarb Pie III ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 318 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 70 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți căpșuni, tapioca de gătit rapid, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 35%. Încercați Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Confesiunea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, și Placinta Cu Rubarbă Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C). Aliniați o tigaie cu crustă de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă împreună rubarba, căpșunile, coaja de portocală, 1 1/2 căni de zahăr și tapioca. Lingură în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr