Plăcintă cu rubarbă cu căpșuni III
Strawberry Rhubarb Pie III ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 318 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 70 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți căpșuni, tapioca de gătit rapid, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 35%. Încercați Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Confesiunea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, și Placinta Cu Rubarbă Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C). Aliniați o tigaie cu crustă de jos.
Se amestecă împreună rubarba, căpșunile, coaja de portocală, 1 1/2 căni de zahăr și tapioca. Lingură în crustă.
Rulați a doua crustă și puneți-o peste umplutură. Sigilați marginile.
Ungeți cu lapte și presărați zahăr suplimentar deasupra.
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 10 minute. Reduceți căldura la 350 grade F (175 grade C) și coaceți încă 35 de minute.
Pentru un topping de firimituri, omiteți crusta de plăcintă de top.
Combinați făina, 1 cană de zahăr și sare.
Tăiați untul sau margarina până când amestecul este sfărâmicios. Lingurați peste umplutură și coaceți conform indicațiilor de mai sus.