Plăcintă Cu Rubarbă Cu Crustă Dublă

Plăcintă Cu Rubarbă Cu Crustă Dublă
Plăcinta cu rubarbă cu crustă dublă este o vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 317 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, patiserie, rubarbă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Plăcintă Cu Borcan Cu Crustă Dublă De Zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați zahărul, făina și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați ouăle; bateți până se omogenizează. Se amestecă ușor rubarba. Linia a 9-in. placă de groapă cu patiserie de jos; adăugați umplutură. Punct cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Întindeți patiseria rămasă pentru a se potrivi deasupra plăcintei; așezați peste umplutură. Tăiați, sigilați și marginile flautului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Tăiați fante în partea de sus.
5
Se coace la 400 de minute pentru 45-50 de minute sau până când crusta devine maro aurie și umplutura este bulbucată. Se răcește pe un suport de sârmă. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista