Plăcintă Cu Roșii
Această rețetă face 8 porții cu 1142 calorii, 20g de proteine, și 68G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.33 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de muștar dijon, coajă de plăcintă, Gruyere grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Placinta cu rosii a lui Sandy, Butterfinger Pie, și Plăcintă Cu Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Tapetați coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă, fasole uscată sau orez.
Coaceți în treimea inferioară a cuptorului timp de 20 de minute. Îndepărtați cu grijă greutățile și folia. Reveniți la cuptor și coaceți timp de 10 minute mai mult sau până când lumina este aurie. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă.
Porniți cuptorul la 400 de grade F.
Se presară roșiile cu sare și se scurg într-un colizor timp de 10 până la 15 minute.
Întindeți muștarul pe fundul cochiliei și presărați brânza peste ea. Aranjați roșiile peste brânză în 1 strat suprapus.
Coaceți până când patiseria se rumenesc și roșiile sunt foarte moi, 35 până la 40 de minute.
Într-un castron mic, amestecați pătrunjelul, cimbrul, usturoiul, uleiul de măsline și sarea și piperul după gust pentru a se amesteca.
Presărați plăcinta cu acest amestec în timp ce este fierbinte și întindeți ușor cu spatele unei linguri.
Serviți plăcinta fierbinte sau la temperatura camerei.