Plăcintă Cu Ravioli Imposibil De Ușoară
Imposibil de ușor plăcintă Ravioli ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 305 calorii. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 360 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sos de paste de roșii, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Imposibil de ușor BLT plăcintă, Imposibil de ușor Hot Dog și plăcintă cu brânză, și Plăcintă Cu Caise Imposibil De Ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți fundul numai al plăcii de plăcintă din sticlă de 9 inci cu spray de scurtare sau gătit.
Așezați 1/2 de ravioli în partea de jos a plăcii de plăcintă.
Se presară spanac și busuioc. Lingură 1 cană de sos de paste deasupra; se presară cu 1/2 cană de brânză mozzarella.
Strat cu ravioli rămași. Se acoperă cu restul de 1/2 cană de brânză mozzarella și restul de 1/4 cană de sos de paste.
În tigaia de 7 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti si amestecati usturoiul in ulei pana cand este parfumat, aproximativ 1 minut. Într-un castron mediu, amestecați usturoiul, amestecul Bisquick, laptele, ouăle și parmezanul cu furculița.
Se toarnă uniform peste umplerea plăcii de plăcintă.
Coaceți neacoperit 30 până la 35 de minute sau până când crusta se rumeneste și umplutura este cu bule.
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.
Se servește cu sos de paste încălzit.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.