Plăcintă Cu Pui Și Cireșe
Placinta de pui-cirese necesita aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.68 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 657 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți parmezan, Creme fraiche, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Plăcintă Cu Cireșe, Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, și Pui Oală Plăcintă Buzunare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți ușor o farfurie de 1 litru.
Desfaceți aluatul phyllo și puneți un vas ușor umedprosop peste el. Ridicați cu grijă o foaie de aluat din stivă și potriviți-o într-o farfurie unsă.
Ungeți foaia de aluat foarte ușor cu unt topit sau margarină. Repetați procesul cu încă 9 foi de aluat phyllo. Păstrați aluatul neutilizat acoperit cu un prosop umed cât mai mult posibil, pentru a preveni uscarea. Acoperiți vasul căptușit cu fileu cu folie de plastic și dați deoparte.
Puneți o tigaie de dimensiuni medii la foc mediu.
Se toarnă ulei de măsline în tigaie.
Se sotează ceapa până se limpezește, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și puiul și sotati până când puiul se rumeneste la exterior și se fierbe.
Adăugați ghimbir, capere, Creme fraiche, sos de chili, pudră de curry și sare și piper în tigaie. Amestecați cireșele, apoi gustați pentru a verifica condimentul. Se fierbe până se încălzesc cireșele.
Scoateți folia de plastic din vasul de caserolă și turnați amestecul de pui. Acoperiți amestecul cu o foaie de aluat phyllo.
Ungeți foarte ușor cu unt topit sau margarină. Repetați procesul cu încă 9 foi de phyllo.
Ungeți stratul superior de phyllo cu unt sau margarină, apoi presărați parmezan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute, până se rumenesc.