Plăcintă cu prune și Mascarpone
Placinta cu prune si Mascarpone este o vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 424 calorii. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de CR corincme fra corincche, miere, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Încercați Plăcintă cu prune și Mascarpone, Plăcintă Cu Prune Și Mascarpone, și Tarta De Prune Cu Crema De Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de feluri de mâncare de plăcintă cu linie F. crust; margini de sertizare. Coaceți complet crusta de plăcințăconform instrucțiunilor de rețetă sau cutie.
Așezați prunele într-un castron mare; adăugați 1 1/2 ceașcăzahăr și suc de lămâie. Răzuiește semințele dinjumătate de fasole de vanilie; aruncați pentru a acoperi. Împărțiți amestecul de prune între două vase de coacere din sticlă de 13x9x2", aranjând prunele tăiate lateral și suprapunându-se ușor. Prăjiți până lasucurile clocotesc și ușor îngroșateși prunele sunt fragede,dar nu se destramă, 40-60 de minute (timpul de gătit va depindede maturitatea prunelor).
Lasă să se răcească ușor.
Folosind o spatulă cu fante, transferați prunelepe o foaie de copt cu margini. Acoperiți libercu folie de plastic; rece.
Se toarnă sucuri în coacerefeluri de mâncare într-o cratiță mică. Se aduce la fierbereși se fierbe până se îngroașă și se reduce Lao cantitate redusă de 1/2 cană, 4-5 minute; pune glazura deoparte.
Se combină restul 2 linguri de zahăr, mascarpone, CR fra fra FRA, și honeyin un castron mediu. Răzuiește în semințe de larămânând jumătate de fasole de vanilie. Folosind un mixer electric, bateți la viteză mare până când amestecul menține vârfuri ferme (nu exagerați sau mascarpona se poate coagula). Faceți înainte: se pot face prune,glazură și cremă de mascarpone1 zi înainte. Se acoperă separat și se răcește.
Răspândiți uniform crema de mascarponede jos a crustei. Aranjați strâns câteva jumătăți de prune răcite (dar nu suprapuse)într-un singur strat peste amestecul de mascarpone.Începând de la marginile crustei de plăcintă, aranjați jumătățile de prune rămase deasupra stratului de bază,suprapunându-se strâns și formând o spirală pentru a acoperi. Pie ar trebui să dome ușor în centru.
Folosind o perie de patiserie, întindeți o parte din glazură peste prune (dacă glazura s-a întărit,reîncălziți ușor, adăugând 1 lingură de apă și amestecându-se).
Tăiați plăcinta în felii. Acoperiți cu cremă biciuită și stropiți cu mai mult sirop de prune.