Plăcintă cu prune și Mascarpone

Plăcintă cu prune și Mascarpone
Placinta cu prune si Mascarpone este o vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 424 calorii. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de CR corincme fra corincche, miere, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Încercați Plăcintă cu prune și Mascarpone, Plăcintă Cu Prune Și Mascarpone, și Tarta De Prune Cu Crema De Mascarpone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de feluri de mâncare de plăcintă cu linie F. crust; margini de sertizare. Coaceți complet crusta de plăcințăconform instrucțiunilor de rețetă sau cutie.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați prunele într-un castron mare; adăugați 1 1/2 ceașcăzahăr și suc de lămâie. Răzuiește semințele dinjumătate de fasole de vanilie; aruncați pentru a acoperi. Împărțiți amestecul de prune între două vase de coacere din sticlă de 13x9x2", aranjând prunele tăiate lateral și suprapunându-se ușor. Prăjiți până lasucurile clocotesc și ușor îngroșateși prunele sunt fragede,dar nu se destramă, 40-60 de minute (timpul de gătit va depindede maturitatea prunelor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Lasă să se răcească ușor.
4
Folosind o spatulă cu fante, transferați prunelepe o foaie de copt cu margini. Acoperiți libercu folie de plastic; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Se toarnă sucuri în coacerefeluri de mâncare într-o cratiță mică. Se aduce la fierbereși se fierbe până se îngroașă și se reduce Lao cantitate redusă de 1/2 cană, 4-5 minute; pune glazura deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Se combină restul 2 linguri de zahăr, mascarpone, CR fra fra FRA, și honeyin un castron mediu. Răzuiește în semințe de larămânând jumătate de fasole de vanilie. Folosind un mixer electric, bateți la viteză mare până când amestecul menține vârfuri ferme (nu exagerați sau mascarpona se poate coagula). Faceți înainte: se pot face prune,glazură și cremă de mascarpone1 zi înainte. Se acoperă separat și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
MascarponeMascarpone
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Răspândiți uniform crema de mascarponede jos a crustei. Aranjați strâns câteva jumătăți de prune răcite (dar nu suprapuse)într-un singur strat peste amestecul de mascarpone.Începând de la marginile crustei de plăcintă, aranjați jumătățile de prune rămase deasupra stratului de bază,suprapunându-se strâns și formând o spirală pentru a acoperi. Pie ar trebui să dome ușor în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
8
Folosind o perie de patiserie, întindeți o parte din glazură peste prune (dacă glazura s-a întărit,reîncălziți ușor, adăugând 1 lingură de apă și amestecându-se).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
9
Tăiați plăcinta în felii. Acoperiți cu cremă biciuită și stropiți cu mai mult sirop de prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista