Plăcintă cu prune cu smântână

Plăcintă cu prune cu smântână
Plăcintă cu prune cu smântână durează aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru 98 de cenți per porție, obțineți un desert care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 13 g de grăsimi și un total de 231 de calorii. Un amestec de smântână, produse de patiserie), prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 28%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort cu smântână de ghimbir și prune, Pierogi cu umplutură italiană de prune și smântână condimentată și Plăcintă ușoară cu mure cu cremă de smântână condimentată (și crustă de plăcintă fără rulouri!).

Instrucțiuni

1
Aliniați un 9-in. farfurie de placinta cu patiserie; marginile flautului. Tapetați coaja de patiserie cu o grosime dublă de folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Aluat De Plăcintă, OpționalSuplimentar Aluat De Plăcintă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Coaceți la 450° timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Îndepărtați folia; mai coaceți cu 5 minute. Se răcește pe un grătar. Reduceți căldura la 350°.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Prunele se înjumătăţesc şi se sâmburează; uscați cu prosoape de hârtie. Aranjați cu partea tăiată în sus în crustă. Într-un castron mare, combinați gălbenușurile de ou, smântâna, zahărul și vanilia; se toarnă peste prune. Acoperiți ușor marginile de patiserie cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Coaceți timp de 40-45 de minute sau până când se fixează. Se răcește pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Plăcinta poate fi asociată cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Vinul Barefoot Cellars Riesling cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Barefoot Cellars Riesling Vin
Barefoot Cellars Riesling Vin
Aromele suculente de nectarine și pere completează finalul persistent de citrice și miere
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista