Plăcintă Cu Piure De Cartofi
Această rețetă face 6 porții cu 40 de calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare de mare grosieră, albuș de ou, cartofi ultra pufoși pe jumătate de lot și alte câteva ingrediente, o puteți face. 85 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cartofi Dulci Afumați Piure De Cartofi, Plăcintă cu șuncă și piure de cartofi, și Duo De Cartofi Piure.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F și reglați suportul cuptorului în poziția centrală.
Rulați crusta de plăcintă de jos și potriviți-o într-o placă de plăcintă de 9 inci.
Adăugați cartoful pe fund și întindeți-l într-un strat neted și uniform. Folosind o lingură mare, faceți 5 indentări în cartofi radial. Umpleți fiecare indentare cu sos.
Întindeți crusta superioară și sigilați plăcinta.
Bateti albusul de ou cu 1 lingura de apa.
Periați crusta superioară cu amestec de albuș de ou și tăiați 3 până la 5 găuri pentru ventilație.
Se presară puțin cu sare de mare grosieră.
Puneți plăcinta la cuptor și coaceți timp de 15 minute până se rumenesc PAL. Reduceți căldura la 350 F și continuați să coaceți până când se rumenesc adânc și amestecul începe să buleze prin orificiile de ventilație, cu aproximativ 45 de minute mai mult. Se lasă să se răcească cu 15 minute înainte de servire.