Plăcintă Cu Piersici Melba
Peach Melba Pie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. Această rețetă servește 8 și costă 97 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 301 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână albus de ou, suc de lămâie, margarină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Peach Melba, Peach Melba, și Plăcintă Cu Piersici Melba.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați cookie-urile într-un robot de bucătărie; procesați până se sfărâmă.
Adăugați margarină și albus de ou și pulsați de 5 ori sau doar până când este umed. Apăsați amestecul de firimituri uniform într-o placă de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 8 minute și răciți pe un suport de sârmă 15 minute. Congelați piecrust 30 de minute.
Așezați un castron foarte mare congelator.
Scoateți iaurtul din congelator și lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce crusta se răcește.
Ștergeți vasul procesorului alimentar cu un prosop de hârtie; adăugați piersici, zahăr și suc de lămâie. Procesați până la neted. Puneți iaurtul într-un castron foarte mare răcit. Îndoiți amestecul de piersici până când este bine amestecat; înghețați 30 de minute sau doar până când este setat, dar nu solid.
Se amestecă amestecul de iaurt în crusta pregătită; înghețați până se fixează. Acoperiți cu folie de plastic; înghețați 6 ore sau până când este ferm.
Așezați plăcinta la frigider cu 30 de minute înainte de servire pentru a se înmuia.
Serviți plăcinta cu sos de zmeură.