Plăcintă Cu Piersici Cu Vanilie Și Ghimbir
Nevoie de o desert vegan? Plăcinta cu piersici cu vanilie-ghimbir ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,77 USD pe porție. O porție conține 259 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir confiat, fasole de vanilie, tapioca cu gătit rapid și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Ghimbir-vanilie Fro Yo cu compot de piersici, Plăcintă Cu Piersici De Modă Veche, și Soia ghimbir glazurate Halibut w / ghimbir piersic savura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți o foaie de copt căptușită cu folie pe raftul de jos. Într-o mașină de tocat condimente, combinați tapioca și semințele de fasole de vanilie și măcinați până la o pulbere fină.
Adăugați ghimbirul confiat și pulsați până la măcinat fin.
Transferați amestecul de tapioca într-un castron mare.
Adăugați piersicile și 3/4 cană plus 2 linguri de zahăr și aruncați.
Lăsați umplutura să stea 10 minute, sau până când este ușor suculentă.
Puneți umplutura într-o farfurie de plăcintă de sticlă de 9 inci căptușită cu 1 rundă de crustă de plăcintă Fulgioasă. Periați ușor marginea patiseriei cu apă. Poziționați crusta superioară rulată peste umplutură și apăsați marginile împreună pentru a sigila. Tăiați consola la 1/2 inch, pliați-o sub ea însăși și sertizați decorativ. Periați ușor crusta superioară cu apă și presărați cu restul de 1 lingură de zahăr.
Coaceți plăcinta în centrul cuptorului timp de 1 oră și 45 de minute, sau până când umplutura clocotește și crusta este aurie. Acoperiți marginea plăcintei cu benzi de folie la jumătatea coacerii pentru a preveni suprasolicitarea.
Transferați plăcinta într-o grătar și lăsați să se răcească cel puțin 4 ore înainte de tăiere.