Plăcinta de pește cu spanac Phyllo necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 143g de proteine, 115g de grăsime, și un total de 2088 calorii. Pentru $17.56 pe portie, această rețetă acoperă 87% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, spanac, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă Cu Pește Cu Spanac Phyllo, Caserolă de pește și ciuperci cu Phyllo crocant, și Plăcintă Cu Spanac Phyllo.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.cubați peștele, presărați cu suc de lămâie și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă împreună spanacul, ouăle, smântâna, busuiocul, ceapa verde, usturoiul și nucile de caju, se adaugă și coaja de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Caju
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
3
Adăugați condimente după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
4
Periați o formă rotundă de copt de 9 inci cu ulei de măsline, o tigaie cu fund liber sau cu formă de arc va facilita îndepărtarea plăcintei după coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
5
Periați o foaie de filo cu ulei de măsline, tapetați cositorul, presărați cu niște pesmet, repetați cu toate foile suprapuse de fiecare dată și folosind pesmetul, veți avea o mulțime de produse de patiserie atârnate peste partea laterală a cositorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6
Scurgeți peștele, amestecați ușor cu amestecul de spanac și turnați în cositorul căptușit cu patiserie.Se acoperă cu brânza și apoi roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Bomboane De Caracatiță Brite
7
Rulați patiseria care depășește în sus și peste marginea cositorului, terminând cu o rolă strânsă în jurul plăcintei, dar pe interiorul cositorului, apoi periați ruloul de patiserie cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Se coace 30-35 de minute, se lasă să stea 5 minute și se scoate din formă.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.