Plăcintă cu pere și smochine uscate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu pere și smochine uscate. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 201 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pere bosc, amidon de porumb, fasole de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Bourbon-Plăcintă Cu Pere, Crisp De Afine Uscate Cu Pere, și Chutney De Pere Și Afine Uscate.
Instrucțiuni
Combinați smochinele, apa și 1/4 cană de zahăr într-o cratiță mică; împărțiți fasolea de vanilie pe lungime, răzuiți semințele și adăugați semințe și fasole în cratiță. Se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional. Gatiti pana cand smochinele sunt moi, aproximativ 15 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați smochinele într-un castron mic și puneți-le deoparte. Continuați să fierbeți siropul până se reduce la 1/4 cană, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Cojiți, sferturi și miez de pere, apoi feliați subțire transversal, așezați într-un castron mare și aruncați ușor cu suc de lămâie.
Adăugați amidon de porumb, 1/3 cană de zahăr rămas și smochine și sirop rezervate.
Se amestecă până se combină.
Puneți raftul în treimea inferioară a cuptorului; Preîncălziți cuptorul la 204°. puneți 1 bucată de aluat într-o tigaie de plăcintă de 9 inci. Lingură în amestec de pere. Se acoperă cu a doua bucată de aluat. Tăiați și crimp marginea.
Periați ușor blatul cu apă și presărați cu 1/2 lingură rămasă. zahăr.
Tăiați mai multe orificii în crustă.
Coaceți aproximativ 1 oră, până când crusta este aurie (umplutura trebuie să fiarbă).
Lăsați să se răcească complet înainte de servire.