Plăcintă Cu Pecan Bourbon Cu Ciocolată Vegană

Plăcintă Cu Pecan Bourbon Cu Ciocolată Vegană
Vegan Chocolate Bourbon Pecan Pie ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 5 porții cu 556 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, sare, nuci pecan și alte câteva ingrediente, le puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt pecan glazura, și Placinta cu ciocolata Pecan cu Bourbon pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista