Rețeta plăcintă cu paste italiene ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 50 minute. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 807 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, parmezan, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pastan e Fagioli (paste italiene și supă de fasole), Plăcintă Cu Paste Italiene, și Paste Italiene Cu O Singură Tigaie.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 400 F. Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Între timp, periați pâinea cu unt. În plăcuța de plăcintă de sticlă de 9 inci, linia de jos și partea laterală cu pâine, unt în sus și felii ușor suprapuse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pâine
3
Coaceți aproximativ 10 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Între timp, într-un castron mare, amestecați brânza elvețiană, 1 lingură de busuioc și sosul Alfredo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Alfredo
Brânză Elvețiană
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Adăugați paste în amestecul de sos; aruncați pentru a amesteca bine. Lingură în crustă coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Paste
7
Se presară roșii, ceapă și brânză Romano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Romano
Tomate
Ceapă
8
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când este fierbinte.
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.