Plăcintă cu ouă Scotch

Plăcintă cu ouă Scotch
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate rețete pentru colecția dvs., Scotch egg pie ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6 și costă 3,04 USD pe porție. O porție conține 1024 calorii, 47G de proteine, și 66g de grăsime. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este plăcută de 520 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de produse de patiserie scurtă, pesmet, Buzdugan măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Oul Scotch, Scotch Egg, și Scotch Egg.

Instrucțiuni

1
Puneți 6 ouă într-o tigaie mare cu apă rece. Se aduce la fierbere, apoi se ia de pe foc. Se lasă 5 minute, apoi se ridică ouăle și se răcește sub apă curentă rece. Peel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Tăiați capetele cârnaților și strecurați carnea într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Adăugați buzduganul, cimbru, 75g de pesmet, 1 ou rămas și puțin piper măcinat și amestecați bine, probabil că va trebui să vă puneți mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
BuzduganBuzdugan
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Încrucișați 2 fâșii lungi de pergament de copt într-o formă de plăcintă de 20 cm sau o formă rotundă de tort (pentru a vă ajuta să ridicați plăcinta).
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
6
Întindeți jumătate de patiserie pe o suprafață ușor făinată pentru a alinia cositorul. Împrăștiați pesmetul rămas peste baza patiseriei, apoi bateți în aproximativ un sfert din amestecul de cârnați. Așezați uniform ouăle decojite deasupra, apoi împachetați ușor carnea în jur și peste încercarea de a acoperi uniform ouăle fără a lăsa goluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Întindeți patiseria rămasă, acoperiți plăcinta, apoi tăiați marginile. Ciupiți și sertizați marginile pentru a sigila, introduceți o gaură de abur în partea de sus, apoi glazurați cu oul final, bătut ușor cu o furculiță. Împrăștiați cu semințele de susan, apoi coaceți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți plăcinta din cuptor și scoateți-o cu grijă din tablă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Așezați pe o tavă de copt și reveniți la cuptor timp de 10 minute pentru a rumeni părțile laterale ale plăcintei.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Se transferă într-o grătar pentru a se răci, apoi se servește în pene groase.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo

Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo sunt alegerile mele de top pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Ai putea încerca Vineyards Late Harvest Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Viile Târziu Recolta Riesling
Viile Târziu Recolta Riesling
De culoare galben pal, nasul se deschide cu arome de ananas proaspăt, nectarină suculentă și note citrice. Vinul acoperă pe deplin palatul care exprimă arome vibrante de floare de portocal, măr tart granny smith și fagure de miere. Un finisaj lung afișează echilibrul perfect de dulceață și aciditate îmbucurătoare, invitând o altă înghițitură.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista