Plăcintă cu orez: Torta di Riso ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 456 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare și piper, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 42%. Încercați Torta di Riso e Zucchine (orez și dovlecei Crostata, Riso e lenticchie (orez și linte), și Insalata di riso con w untracrstel (salată de orez cu cârnăciori) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aduceți 3 litri de apă la fiert și adăugați 1 lingură de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați orezul și gătiți în apă clocotită timp de 12 minute, apoi strecurați și puneți-l într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați cele 2 linguri de unt, câte puțin, apoi amestecați ricotta și Parmigiano-Reggiano. Într-un castron mic, bateți 1 ou cu laptele și amestecați-l în amestec. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Parmigiano Reggiano
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Ungeți o tigaie de tort de 10 inci cu untul rămas și praf-o cu firimiturile de pâine și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
6
Formați o mică movilă de făină pe suprafața de lucru și faceți o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
7
Turnați uleiul de măsline și oul rămas în centrul puțului și bateți pentru a combina, apoi începeți încet să încorporați făina pentru a forma un aluat neted și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
8
Rotiți aluatul într-o bandă lată de 3 inci care se va potrivi în jurul întregii margini interioare a tigaiei pentru tort, acționând ca o "margine". Introduceți aluatul în tigaie și umpleți tigaia cu amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
9
Coaceți în cuptor timp de 40 de minute, apoi scoateți și lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de a tăia și servi.