Plăcintă cu orez cu ciuperci și dovlecei
Plăcinta cu orez cu ciuperci și dovlecei necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,96 USD pe porție. O porție conține 394 calorii, 13g de proteine, și 19g de grăsime. 48 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de ciuperci, cantitate de patiserie scurtă făcută, pesto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este extraordinar. Încercați Dovlecei, Ierburi și orez Filo Pie & Nigella, Pâine cu dovlecei și ciuperci, și Tartă cu dovlecei, ciuperci și mozzarella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și gătiți șalotele și usturoiul timp de 2-3 minute până se înmoaie. Se amestecă ciupercile și dovleceii și se fierbe la foc mare timp de 5-7 minute până devin aurii.
Se amestecă orezul și se gătește 2 minute, apoi se adaugă vin și se gătește 3 minute până când lichidul s-a evaporat.
Adăugați o lingură de bulion fierbinte și gătiți, amestecând continuu. Continuați în acest fel până când tot stocul a fost epuizat. Se amestecă tarhonul, brânza, crme frache, pesto și nuci și o mulțime de condimente. Mișto.
Umpleți un vas de plăcintă de 900 ml / 1pt cu amestecul de orez.
Ungeți marginea vasului cu apă.
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată și folosiți-o pentru a acoperi umplutura, tundând marginile și apăsând bine pentru a sigila.
Ungeți cu lapte, așezați pe o foaie de copt și coaceți timp de 20-25 de minute până când sunt crocante și aurii.