Plăcintă Cu Oală De Pui

Plăcintă Cu Oală De Pui
Plăcintă oală de pui este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 320 calorii, 12g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, șalotă, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aruncați dovleceii cu uleiul de măsline și 2 linguri de unt, condimentați cu sare și piper și întindeți uniform pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Se introduce la cuptor pentru a se coace până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
În timp ce dovleceii se gătesc, topiți untul rămas într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți ciupercile și șalota, amestecând frecvent, aproximativ 3 minute până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați făina și gătiți, amestecând continuu, până se rumenesc ușor, cu aproximativ 2 minute mai mult. Se amestecă încet în bulion și se aduce la fierbere scăzută, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Adăugați puiul, salvia și dovleceii fierți; se condimentează cu sare și piper și se amestecă pentru a se amesteca. Reduceți focul și fierbeți aproximativ 5 minute sau până când este gros și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
Suc De FructeSuc De Fructe
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
7
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
8
Între timp, aplatizați aluatul foietaj pe o suprafață ușor făinată, tăiați într-o formă pentru a se potrivi cu partea superioară a recipientului pe care îl utilizați (pentru a se suprapune ușor). Umpleți recipientele cu umplutura de pui și așezați patiseria peste vase, permițând excesului să drapeze aproximativ 1/2 inch peste părți. Repetați cu cupele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
Pui întregPui întreg
9
Periați patiseria cu spălarea ouălor și puneți-o la frigider pentru a se răci cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
10
Când este gata de gătit, Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Așezați bolurile pe foi de copt și tăiați mai multe fante în blaturile de patiserie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
12
Se introduce la cuptor pentru a coace 20 până la 25 de minute până când patiseria s-a umflat și se rumeneste și umplutura este caldă. Se lasă să se răcească aproximativ 5 minute înainte de servire, se servește cald.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
articol var
14
Type_27_data = {};
15
articol
16
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista