Plăcintă Cu Nuci Pecan Cu Mere

Plăcintă Cu Nuci Pecan Cu Mere
Reteta Tipsy plăcintă cu mere Pecan este gata în aproximativ 1 oră și 25 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 119 calorii. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de suc de lămâie, jumătăți de nuci pecan, produse de patiserie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Plăcintă Cu Nuci Pecan Cu Stafide, Pâine pecan de dovleac-afine cu frișcă bătută, și Tipsy Plăcintă Cu Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Se amestecă stafidele și bourbonul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3
Răspândiți toată margarina pe partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă de 9 inci. Presați nucile pecan, cu părțile superioare în jos, în margarină; bateți zahărul brun uniform peste nuci pecan. Împărțiți patiseria în jumătate; întindeți un cerc de jumătate până la 10 inci pe suprafața ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga1 Boabe De Vanilie Intreaga
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
La 8 PruneLa 8 Prune
4
Așezați peste zahărul brun în plăcuța de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga1 Boabe De Vanilie Intreaga
5
Scurgeți stafidele; aruncați lichidul. Aruncați stafidele cu mere, zahăr granulat, suc de lămâie, făină, scorțișoară și sare. Lingura peste crusta de plăcintă în placa de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
6
Intindeti restul de patiserie la cerc de 10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
7
Așezați peste amestecul de mere; crimpați marginile de patiserie împreună pentru a sigila. Înțepați crusta superioară cu furculița pentru a permite aburului să se aerisească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
8
Coaceți 10 minute. Reduceți căldura la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
9
Coaceți încă 45 de minute sau până când crusta superioară se rumeneste ușor. Se răcește pe grătar 5 minute sau până când umplerea nu mai clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pentru PetreceriPentru Petreceri
10
Așezați farfuria de servire peste plăcintă; inversați cu grijă plăcinta pe farfurie.
11
Scoateți placa de plăcintă. Se răcește complet.
12
Se servește acoperit cu topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții25
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista