Plăcintă cu nuci Pecan cu Grand Marnier

Placinta cu nuci pecan cu Grand Marnier ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 18. O porție conține 230 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți zahăr brun ferm, sirop de porumb, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 13 minute. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Placinta Cu Nuci Pecan Grand Marnier, Placinta Cu Nuci Pecan Grand Marnier, și Grand Marnier pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul pentru coajă clasică de patiserie și stele de patiserie.
Rotiți trei sferturi de aluat la 1/8 " grosime pe o suprafață ușor făinată.
Așezați într-o placă de plăcintă de 9"; tăiați excesul de patiserie de-a lungul marginilor. Îndoiți marginile sub și sertizați.
Așezați patiseria la frigider în timp ce pregătiți stele de patiserie și umplutură de plăcintă.
Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Rulați aluatul rămas la grosimea de 1/8 " pe o suprafață ușor făinată. Folosind un tăietor în formă de stea de 1", tăiați 12 stele. Repetați procedura folosind un tăietor în formă de stea de 1 1/2" pentru a tăia 5 stele.
Transferați stelele pe foaia de copt pregătită.
Bateți împreună 1 ou și smântână într-un bol mic.
Scoateți patiseria din frigider.
Perie ou se spală peste stele de patiserie și în jurul valorii de marginea sertizat de patiserie.
Bateti restul de 3 oua intr-un bol.
Bateți zahărul brun și următoarele 5 ingrediente; amestecați nucile pecan tocate.
Se toarnă umplutura în coajă de patiserie. Aranjați jumătățile de pecan în jurul marginii exterioare a umpluturii. Aranjați stele de patiserie deasupra plăcintei.
Coaceți la 350 pe raftul inferior al cuptorului timp de 50 până la 55 de minute sau până când umplerea este setată și stelele de patiserie sunt rumenite.
Transferați pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.