Plăcintă Cu Mure Glazurată

Plăcintă Cu Mure Glazurată
Nevoie de un desert fără lactate? Plăcinta cu mure glazurată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 165 calorii. Un amestec de topping bătut, apă, coajă de patiserie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 312 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 59%. Somon Glazurat Cu Mure, Somon Glazurat Cu Mure, și Tort De Mure Glazurat Cu Lămâie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați 2 căni de mure în coajă de patiserie; da deoparte. Într-o cratiță, zdrobiți 1 cană de fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
Fructe De PadureFructe De Padure
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați 3/4 cană de apă. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu. Gatiti si amestecati timp de 2 minute. Apăsați boabele printr-o sită. Puneți sucul deoparte și aruncați pulpa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
SucSuc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
3
Într-o cratiță, combinați zahărul și amidonul de porumb. Se amestecă apa rămasă și sucul rezervat până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SucSuc
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc; se amestecă colorantul alimentar, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
5
Se toarnă jumătate din glazură peste fructe de pădure în coajă de patiserie. Amestecați boabele rămase în glazura rămasă; lingurați cu grijă peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
Fructe De PadureFructe De Padure
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
6
La frigider timp de 3 ore sau până când este setat.
7
Se ornează cu topping bătut. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Plăcinta poate fi asociată cu Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Angel Late Harvest Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Angel Late Harvest Riesling
Angel Late Harvest Riesling
Messina Hof ' s Angel este un vin de desert crocant, dulce, recoltat din ultima culegere de Riesling când strugurii sunt aproape stafide. Perfect cu fructe, cheesecake și deserturi ușoare, dulci de ciocolată.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista