Plăcintă Cu Mousse De Dovleac
Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 301 calorii. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, gălbenușuri de ou, crustă de plăcintă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Churro Pumpkin Pie Cheesecake Daneză.
Instrucțiuni
Așezați o foaie de copt în cuptor și preîncălziți la 204°.
Coaceți crusta de plăcintă până se rumenesc, 12 până la 15 minute.
Așezați crusta pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Într-un castron mic, presărați gelatină peste 1 lingură. apă rece și pusă deoparte. Într-un castron mic, amestecați împreună dovleacul, condimentele de dovleac și vanilia până se amestecă bine.
Așezați 2 inci de apă într-un cazan dublu și aduceți la foc mic.
Bateți împreună gălbenușurile de ou și zahărul în partea superioară a cazanului dublu și încălziți, amestecând, până când amestecul înregistrează 71° pe un termometru citit instantaneu.
Scoateți din căldură și continuați să bateți până se răcește și crește în volum, aproximativ 5 minute.
Se încălzește amestecul de gelatină la intervale de 5 secunde în cuptorul cu microunde până se dizolvă, amestecând între intervale.
Se lasă să se răcească ușor, apoi se amestecă în amestecul de gălbenuș de ou.
Îndoiți amestecul de dovleac în amestecul de gălbenușuri. Îndoiți în frișcă. Răzuiți umplutura în crusta de plăcintă răcită și răspândiți uniform. Se acoperă ușor cu folie de plastic și se dă la frigider până se fixează, cel puțin 4 ore și până la 1 zi.