Plăcintă cu miel și cârnați

Plăcintă cu miel și cârnați
Dacă $1.45 pe portie se încadrează în bugetul dvs., miel și cârnați plăcintă ar putea fi un uimitor fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție conține 419 calorii, 16g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de măsline, fire de șofran și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri, Cârnați De Miel, și Cassoulet de miel și cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
2
Adăugați scurtarea; folosind porniri/opriri, tăiați scurtarea până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Adăugați treptat ulei de măsline, suc de portocale și 3 linguri de apă cu gheață; procesați amestecul până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul împreună; împărțiți în jumătate. Formați fiecare jumătate de aluat în bilă netedă; aplatizați fiecare în disc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
ScurtareaScurtarea
ApăApă
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AluatAluat
3
Așezați pe suprafața de lucru; acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce faceți umplutura.
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați mielul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MielMiel
3
Se adaugă mielul în tigaie și se fierbe până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se adaugă ceapa și usturoiul în tigaie și se fierbe 2 minute. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și gătiți până când ceapa este foarte fragedă, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute. Întoarceți mielul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați vin și șofran; se fierbe până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 4 minute. Se amestecă sobrasada și se fierbe 2 minute. Se răcește complet umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SobrasadaSobrasada
șofranșofran
VinVin
7
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Rolați fiecare disc de aluat între 2 foi de hârtie pergament până la Runda de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
9
Transferați 1 aluat rotund pe o foaie de copt fără margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Întindeți umplutura de miel peste aluat rotund, lăsând o margine simplă de 2 inci. Acoperiți umplutura cu a doua rundă de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
MielMiel
11
Rulați marginile, apăsând împreună pentru a sigila bine. Folosind un cuțit ascuțit mic, tăiați x mic în centrul crustei superioare pentru a permite aburului să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
12
Periați crusta cu ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
OuăOuă
13
Coaceți plăcinta până când crusta se rumeneste, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Lăsați să se răcească 15 minute.
15
Se servește cald sau la temperatura camerei.
16
* Sobrasada este disponibil de la la Espa Amperculola (310-539-0455; donajuana.com) sau din La Tienda (888-472-1022; tienda.com).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SobrasadaSobrasada
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista