Plăcintă cu mere și ghimbir cu patiserie cu nuci

Plăcintă cu mere și ghimbir cu patiserie cu nuci
Placinta cu mere si ghimbir cu patiserie cu nuca este un desert care serveste 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 433 calorii. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 250 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită sultana, unt, zahăr auriu și făină. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Cifra De Afaceri Plăcintă Cu Mere Foietaj, Plăcintă Cu Plăci De Mere Din Foietaj, și Plăcintă Cu Nuci De Mere.

Instrucțiuni

1
Pentru patiserie, puneți făina și untul într-un castron și folosiți vârful degetelor pentru a freca împreună până când seamănă cu pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați zahărul, nucile măcinate, coaja de lămâie și un vârf de sare și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați gălbenușul de ou, apoi lucrați în patiserie pentru a combina, până când aveți un aluat neted. Se înfășoară în folie alimentară și se răcește cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
4
Pentru umplutură, înmuiați merele, zahărul și ghimbirul într-o tigaie timp de aproximativ 5 minute, apoi amestecați făina, dar nu gătiți până la capăt, deoarece va continua să gătească la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați Calvados și sultane, apoi lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
Stafide AuriiStafide Aurii
6
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Umpleți un vas de plăcintă mare (23cm) care are aproximativ 5cm adâncime cu amestecul de mere și periați puțin ou bătut în jurul marginilor. Pe o suprafață ușor făinată, întindeți patiseria pentru a se potrivi cu partea superioară a plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
8
Puneți capacul deasupra și tăiați orice exces; garniturile pot fi folosite pentru a decora blatul. Folosiți degetele pentru a ciupi și sertiza patiseria până la margine și folosiți oul pentru a glazura blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
9
Tăiați 3 fante mici pentru a lăsa aburul să iasă.
10
Coaceți timp de 40-45 de minute până când patiseria este crocantă și aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista