Plăcintă Cu Mere Înaltă De Mile
Mile-High Apple Pie este o rețetă americană care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 115 calorii. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână nucșoară, zahăr, mere gustoase aurii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 4 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Plăcintă Cu Mere Înaltă De Mile, Mile Mare Plăcintă Cu Mere, și Plăcintă cu mere înaltă de Mile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Poziționați un suport pentru cuptor în partea inferioară a cuptorului și așezați o piatră de copt pe el.
Așezați merele într-un bol mare de amestecare și aruncați cu sucul de lămâie.
Amestecați amidonul de cartofi, 3/4 cană zahăr, scorțișoară și nucșoară împreună într-un castron.
Întindeți jumătate din patiseria cu crustă de plăcintă pe o suprafață ușor făinată și încadrați-o într-o farfurie de plăcintă de 10 inci. Puneți jumătate din mere în crustă și punctați cu jumătate din bucățile de unt.
Presărați jumătate din amestecul de zahăr amidon-scorțișoară din cartofi peste mere. Îngrămădiți merele rămase în farfuria de plăcintă.
Se presară cu bucățile de unt rămase și amestecul de zahăr.
Întindeți restul de patiserie cu crustă de plăcintă și așezați cu grijă peste mere. Ciupiți și sertizați marginile pentru a sigila crustele. Folosiți o furculiță pentru a face găuri în crusta superioară în câteva locuri.
Ungeți crusta superioară cu lapte și presărați cu 1 lingură de zahăr.
Așezați plăcinta în cuptorul preîncălzit pe piatra de copt. Coborâți imediat căldura la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți până când crusta devine maro aurie, aproximativ 60 de minute. Verificați la jumătatea timpului de coacere și acoperiți marginile cu folie de aluminiu în ultimele 30 de minute, dacă este necesar, pentru a preveni rumenirea excesivă. Se răcește 3 ore pe o grătar înainte de servire.