Plăcintă Cu Mere Smântână
Plăcintă cu mere smântână necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 339 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de mere tarte, suc de lămâie, coajă de patiserie necoaptă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 14%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcintă Cu Mere Cu Smântână, Plăcintă Cu Mere Cu Smântână, și Plăcintă Cu Mere Cu Smântână.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați zahărul, făina, scorțișoara, sarea și nucșoara.
Tăiați untul până se sfărâmă.
Se presara 2 linguri streusel în coajă de patiserie. Aranjați jumătate din mere în rânduri suprapuse în coajă de patiserie; se presara cu suc de lamaie.
Combinați smântâna și laptele; se întinde peste mere. Aranjați merele rămase peste amestecul de smântână în rânduri suprapuse; presărați cu streusel rămas.
Coaceți la 400 de euro timp de 35-40 de minute sau până când se rumenesc și streusel. Se răcește pe grătar.
Vin recomandat: Prosecco, Moscato Dasti, Recolta Târzie Riesling
Prosecco, Moscato d ' Asti și late Harvest Riesling sunt alegeri excelente pentru plăcinta cu mere. Aceste vinuri de desert au cantitatea potrivită de dulceață și arome ușoare, fructate, care nu vor învinge plăcinta cu mere. Tenuta Sant ' Anna Prosecco Extra Dry cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Tenuta Sant ' Anna Prosecco Extra Dry]()
Tenuta Sant ' Anna Prosecco Extra Dry
Prosecco este cu ușurință cel mai popular vin spumant din Italia, iar Tenuta Sant ' Anna Prosecco Extra Dry este unul dintre cele mai bune de acolo. Ușor, răcoritor efervescent și la un preț bun, Prosecco este o băutură populară înainte de cină (aperitiv), nu numai în regiunea Veneto din nord-estul Italiei-care este casa tradițională a Prosecco – ci pe toată lungimea și lățimea țării. Deși delicios pe cont propriu, Prosecco poate fi servit și pe tot parcursul mesei, în special cu fructe de mare și crustacee, salate ușoare, tempura și sushi.