Plăcintă cu mere III
Nevoie de o desert vegetarian? Apple Pie III ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 378 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, zahăr, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gogoși Coapte Cu Plăcintă Cu Mere, Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere, și Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară.
Instrucțiuni
Așezați feliile de mere într-un castron mare. Într-un castron mic, amestecați împreună 1/4 cană de făină, 1/3 cană de zahăr și scorțișoară, apoi presărați peste mere. Acoperiți și lăsați să stea peste noapte la frigider.
Când sunteți gata să faceți plăcinta, începeți prin a face patiseria. Într-un castron mare, amestecați împreună 2 căni de făină și sare.
Tăiați scurtarea și 2 linguri de unt până când amestecul este consistența făinii de porumb. Faceți o fântână în centrul amestecului și adăugați apă rece. Se amestecă împreună pentru a forma o minge.
Lăsați să se odihnească 20 de minute.
Intindeti aluatul, și locul în tigaie plăcintă.
Întindeți amestecul de mere în tigaia căptușită cu patiserie și punctați cu 1 lingură de unt. Acoperiți cu crusta superioară și sigilați marginile.
Tăiați câteva fante în partea de sus pentru a permite aburului să scape. Folosind o perie de patiserie, periați ușor jumătate și jumătate peste crusta superioară.
Se presară cu 1 linguriță de zahăr.
Coaceți într-un preîncălzit 400 de grade F (205 grade C) timp de 10 minute. Rotiți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Continuați să gătiți timp de 30 până la 40 de minute sau până când crusta devine maro aurie.