Plăcintă Cu Mere De Porc

Plăcintă Cu Mere De Porc
Placinta de porc de mere necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 409 calorii, 18g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, carne de porc, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Plăcintă Cu Mere Gogoși Coapte, Plăcintă Cu Mere Scorțișoară Role, și Bare De Plăcintă Cu Unt De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați făina și sarea; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați brânză; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3
Tăiați scurtarea până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă în apă numai până se umezește. Formați-vă într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Rotiți două treimi din minge într-un 11-in. cerc; loc într-un 9-in. pie pan, căptușind fundul și părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
5
Rulați patiseria rămasă într-un 8-in. cerc; tăiat în opt pene. Răciți coaja de patiserie și pene în timp ce pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Carne de porc brună într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați apă, ceapă, salvie și sare. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30-40 de minute sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Combinați făina și laptele pentru a forma o pastă netedă; adăugați treptat la amestecul de porc. Se aduce la fierbere; se fierbe și se amestecă timp de 2 minute. Puneți jumătate în coajă pregătită. Se acoperă cu mere și se presară cu zahăr. Lingurați amestecul de porc rămas peste mere. Aranjați pene de patiserie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
9
Coaceți, neacoperit,la 450 de minute pentru 10 minute. Reduceți căldura la 350 de minute; coaceți 30-40 de minute mai mult sau până când patiseria este ușor rumenită și crocantă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista