Plăcintă Cu Mere De Afine
Placinta cu mere de afine este o vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 307 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de cidru de mere, zahăr, ușor piecrust și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară, Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere, și Gogoși Coapte Cu Plăcintă Cu Mere.
Instrucțiuni
Rulați jumătate din aluatul ușor de bucată la o grosime de 1/4 inci pe o suprafață ușor făinată (aproximativ un cerc de 13 inci). Îndoiți în jumătate și transferați pe o farfurie de plăcintă de 9 inci. Desfaceți și drapați peste placa de plăcintă, apăsând fundul și părțile laterale în tigaie.
Rulați aluatul rămas aproximativ aceeași grosime și dimensiune; așezați pe o foaie de copt. Răciți ambele bucăți în congelator 10 minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați afine și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare și aruncați pentru a acoperi.
Adăugați 1 cană de zahăr și următoarele 5 ingrediente și aruncați pentru a acoperi.
Se toarnă amestecul în piecrust răcit în placa de plăcintă; punct cu unt.
Tăiați aluatul răcit pe foaia de copt în benzi de 1/2 inch.
Așezați 5 până la 7 benzi peste umplere într-o direcție; adăugați benzi rămase în direcție perpendiculară, plierea înapoi alternând benzi într-un mod încrucișat. Tăiați benzi chiar și cu margini de crustă; îndoiți marginile sub și sertizați.
Așezați plăcinta pe o foaie de copt căptușită cu folie; periați patiseria cu spălare de ouă și presărați cu zahăr, dacă doriți.
Coaceți la 375 timp de 1 oră până la 1 oră 10 minute sau până când umplutura clocotește și crusta este maro aurie. (Dacă partea superioară se rumeneste prea repede, protejați ușor cu folie de aluminiu.)
Lăsați să se răcească aproximativ 1 oră înainte de feliere.