Plăcintă Cu Mere Cu Vase Adânci

Plăcintă Cu Mere Cu Vase Adânci
Plăcinta cu mere cu mâncare adâncă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul deserturilor. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 928 calorii, 16g de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână înghețată vanillan, zahăr brun, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 49%. Încercați Plăcintă Cu Mere Cu Vase Adânci, Plăcintă Cu Mere Adâncă, și Plăcintă cu mere cu vase adânci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați, miez și tăiați subțire toate merele și puneți-le într-un castron foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă sucul de lămâie peste mere și se aruncă. Într-un castron mic, combinați zahărul granulat, zahărul brun deschis, zahărul brun închis, amidonul de porumb, scorțișoara, nucșoara și sarea și aruncați cu o furculiță până când nu mai există bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
(Marea Britanie Folosește Coacăze)(Marea Britanie Folosește Coacăze)
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă ingredientele uscate peste mere, se aruncă și se lasă să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Într-un cuptor olandez mare, topiți untul și apoi adăugați amestecul de mere. Se amestecă pentru a acoperi merele în unt și se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Adăugați bourbonul și 1/2 cană de apă și gătiți la foc mediu, amestecând frecvent, timp de 20 de minute, sau până când merele sunt fragede și zahărul s-a caramelizat. Dacă amestecul începe să se îngroașe prea mult, adăugați restul de 1/2 cană de apă, reduceți focul la minim și continuați să gătiți, amestecând ocazional pentru a preveni lipirea, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Scoateți ambele discuri ale aluatului din frigider și lăsați să stea 15 minute. Poziționați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Îndepărtați suprafața de lucru cu făină de orez lipicioasă și rotiți unul dintre discurile de aluat într-o rundă de 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez LipiciosOrez Lipicios
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Transferați cu grijă aluatul rulat într-o tigaie de plăcintă de 12 inci, încadrând aluatul în tigaie și având grijă să nu rupeți aluatul, deoarece este delicat. (Dacă rupeți aluatul, trebuie doar să uniți lacrima și să periați lacrima cu apă; neteziți cu degetul până când deteriorarea nu mai este vizibilă.) Folosind foarfece, tăiați aluatul care depășește la 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Rulați al doilea disc de aluat într-o rundă de 14 inci, adăugând făină de orez suplimentară, dacă este necesar. Tăiați marginile. Folosind tăietori decorativi pentru prăjituri, apăsați în centrul discului pentru a forma un orificiu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
10
Se toarnă umplutura în coaja plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
11
Periați surplombul crustei de jos cu apă. Îndoiți vârful gropii în jumătate, centrați orificiul de aerisire și desfășurați. Ciupiți stratul superior de aluat în partea de jos și apoi flaut marginile cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
12
Ungeți aluatul cu lapte și presărați cu zahăr șlefuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr șlefuitZahăr șlefuit
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
13
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe o grătar timp de cel puțin 2 ore înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Se servește tăiat în pene și acoperit cu înghețată de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
16
Acoperiți și păstrați până la 2 zile la temperatura camerei sau refrigerați până la 1 săptămână.
17
De La Blackbird
18
Brutărie fără Gluten: 75 de rețete pentru deserturi și produse de patiserie irezistibile de Karen Morgan. Text copyright 2010 de Karen Morgan; fotografii Copyright 2010 de Knox Photographics. Publicat de Chronicle Books, LLC.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista