Plăcintă Cu Mere Cu Susul În Jos
Rețeta plăcintă cu mere cu susul în jos ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 1 oră și 20 de minute. O porție conține 467 calorii, 2G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,04 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, mere tarte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați tort cu mere fără ouă / tort cu mere cu susul în jos, Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere, și Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina și sarea; tăiați scurtarea și untul până se sfărâmă. Adăugați treptat suc de portocale, aruncând cu o furculiță până când aluatul formează o bilă. Împărțiți aluatul în două bile. Înfășurați în folie de plastic; la frigider pentru cel puțin 30 de minute.
Linia a 9-in. placă de plăcintă adâncă cu folie rezistentă, lăsând 1-1 / 2 in. dincolo de margine; înveliți folia cu spray de gătit.
Combinați 4 linguri de unt, zahăr brun și nuci pecan; lingura în placa de plăcintă pregătită.
Într-un castron mare, combinați merele, zahărul, făina, scorțișoara, nucșoara și untul rămas; aruncați ușor.
Pe hârtie cerată, întindeți o bilă de patiserie pentru a se potrivi plăcii de plăcintă.
Așezați produse de patiserie peste amestecul de nuci, apăsând ferm împotriva amestecului și a părților laterale ale plăcii; tăiați la 1 in. dincolo de marginea plăcii. Umpleți cu amestec de mere.
Întindeți patiseria rămasă pentru a se potrivi deasupra plăcintei; așezați peste umplutură. Tăiați la 1/4 in. dincolo de marginea plăcii. Îndoiți patiseria de jos peste patiseria de sus; sigilați și marginile flautului.
Tăiați patru 1-in. fante în patiserie de top.
Coaceți la 375 de minute pentru 50-55 de minute sau până când merele sunt fragede și crusta devine maro aurie (acoperiți marginile cu folie în ultimele 20 de minute pentru a preveni supra-rumenirea, dacă este necesar).
Se răcește timp de 15 minute pe un suport de sârmă. Inversați pe un platou de servire; îndepărtați cu grijă folia.
Combinați ingredientele glazurate; stropiți peste plăcintă.