Plăcintă cu mere cu față deschisă cu Crumble de Pecan sărat
Rețeta plăcintă cu mere cu față deschisă cu Crumble de Pecan sărat este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 8. Acest desert are 321 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, nucșoară măcinată, crumble de pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sandvișuri cu șuncă deschisă, Cheddar și unt de mere, Crumble De Mere Cu Caramel Sărat, și Apple crumble baruri cu caramel sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare; adăugați felii de mere, aruncând pentru a acoperi.
Rulați aluatul de plăcintă la o grosime de 1/4 inch pe o suprafață ușor făinată.
Transferați ușor pe placa de plăcintă de 9 inci; tăiați excesul de aluat în jurul marginilor și sertizați. Aranjați amestecul de mere peste patiserie. Se acoperă cu Crumble de Pecan sărat.
Coaceți 1 oră, 30 de minute sau până când merele sunt fragede și toppingul este maro auriu.
Scoateți din cuptor; se răcește complet înainte de feliere.