Plăcintă Cu Mere Cu Cinci Condimente

Plăcintă Cu Mere Cu Cinci Condimente
Nevoie de o desert vegetarian? Plăcinta cu mere cu cinci condimente ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 669 calorii, 2G de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, sare, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gogoși Coapte Cu Plăcintă Cu Mere, Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere, și Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 3 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați scurtarea; tăiați folosind blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu câteva bucăți de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se amestecă suficientă apă cu gheață cu linguri pentru a forma aglomerări umede. Adunați aluatul. Împărțiți în 2 bucăți, 1 puțin mai mare decât cealaltă. Aplatizați fiecare în disc. Înfășurați fiecare disc în plastic; răciți cel puțin 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
FolieFolie
4
Lăsați aluatul să se înmoaie ușor la temperatura camerei înainte de rulare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
1
Aruncați merele și sucul de lămâie într-un castron mare. Topiți untul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MărMăr
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați mere și zahăr brun; gatiti pana cand merele sunt doar fragede, amestecand ocazional, aproximativ 15 minute. Folosind lingura cu fante, întoarceți merele în același castron. Se fierb sucurile în oală până se îngroașă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se toarnă sucuri peste mere; se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
4
Se amestecă în făină și pudră de cinci condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Poziționați rack - ul în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Așezați foaia de copt pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Rolați discul de aluat mai mare pe suprafața făinoasă până la Runda de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
8
Transferați în vasul de plăcintă din sticlă de 9 inci; tăiați consola la 1 inch, dacă este necesar. Lingura de umplere în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
9
Rolați discul de aluat mai mic la rotund de 10 inci. Drapați peste umplutură. Apăsați marginile superioare și inferioare ale aluatului împreună; crimp decorativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
10
Tăiați o gaură mică în centrul crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
11
Periați crusta cu cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
12
Se presară cu 1/2 linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
13
Așezați plăcinta pe foaia de copt în cuptor; coaceți până când crusta se rumeneste și umpleți bulele gros, aproximativ 1 oră 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
14
Transferați plăcinta în raft și răciți.
15
Se servește ușor cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista