Plăcintă Cu Mere Cu Cinci Condimente
Nevoie de o desert vegetarian? Plăcinta cu mere cu cinci condimente ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 669 calorii, 2G de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, sare, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gogoși Coapte Cu Plăcintă Cu Mere, Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere, și Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 3 ingrediente într-un castron mare.
Adăugați scurtarea; tăiați folosind blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu câteva bucăți de mazăre.
Se amestecă suficientă apă cu gheață cu linguri pentru a forma aglomerări umede. Adunați aluatul. Împărțiți în 2 bucăți, 1 puțin mai mare decât cealaltă. Aplatizați fiecare în disc. Înfășurați fiecare disc în plastic; răciți cel puțin 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.
Lăsați aluatul să se înmoaie ușor la temperatura camerei înainte de rulare.)
Aruncați merele și sucul de lămâie într-un castron mare. Topiți untul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Adăugați mere și zahăr brun; gatiti pana cand merele sunt doar fragede, amestecand ocazional, aproximativ 15 minute. Folosind lingura cu fante, întoarceți merele în același castron. Se fierb sucurile în oală până se îngroașă, aproximativ 15 minute.
Se toarnă sucuri peste mere; se răcește complet.
Se amestecă în făină și pudră de cinci condimente.
Poziționați rack - ul în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 375 F.
Așezați foaia de copt pe raft.
Rolați discul de aluat mai mare pe suprafața făinoasă până la Runda de 12 inci.
Transferați în vasul de plăcintă din sticlă de 9 inci; tăiați consola la 1 inch, dacă este necesar. Lingura de umplere în crustă.
Rolați discul de aluat mai mic la rotund de 10 inci. Drapați peste umplutură. Apăsați marginile superioare și inferioare ale aluatului împreună; crimp decorativ.
Tăiați o gaură mică în centrul crustei.
Se presară cu 1/2 linguriță de zahăr.
Așezați plăcinta pe foaia de copt în cuptor; coaceți până când crusta se rumeneste și umpleți bulele gros, aproximativ 1 oră 5 minute.
Transferați plăcinta în raft și răciți.
Se servește ușor cald sau la temperatura camerei.