Plăcintă Cu Lămâie Cu Cheie De Rom-Nucă De Cocos
Rum-Coconut Key Lime Pie este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 304 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de nucă de cocos, lapte condensat, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează ardeii iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți crema de brânză și laptele cu un mixer electric la viteză medie până se omogenizează.
Adăugați suc de lămâie și, dacă doriți, ROM, amestecând pentru a combina.
Se toarnă umplutura în crusta de nucă de cocos.
Se presară uniform cu nucă de cocos. Acoperiți și răciți cel puțin 12 ore sau până când este setat.