Plăcintă Cu Lămâie
Lemon Icebox Pie este un vegetarian desert. O porție conține 808 calorii, 14g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,87 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați untul, zahărul cofetarilor, biscuiții graham și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Lămâie, Plăcintă Cu Lămâie, și Plăcintă Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 325 F. spargeți biscuiții graham în bucăți mici și puneți-i în vasul unui robot de bucătărie împreună cu zahărul și sarea. Pulsați de 8 ori, până când firimiturile de cracker sunt semi-fine (nu ar trebui să fie pudrate, dar nici în cioburi mari) și biscuiții și zahărul sunt combinate.
Se toarnă untul și se pulsează până când untul este amestecat și amestecul nu este sfărâmicios și își păstrează forma atunci când îl stoarceți, aproximativ douăsprezece impulsuri de 1 secundă.
Transferați crusta într-o tigaie cu arc de 9 inci și împingeți și apăsați amestecul de firimituri în partea de jos și două treimi din partea laterală a tigaiei. Folosiți fundul unei cupe de măsurare pentru a apăsa crusta în poziție. Pune deoparte.
Bateți laptele condensat cu sucul de lămâie și lăsați-l deoparte.
Bateți coaja cu gălbenușurile de ou într-un castron mediu până la palid, 30 până la 60 de secunde, apoi amestecați amestecul de suc de lămâie-lapte condensat.
Așezați tigaia cu formă de arc pe o foaie de copt cu margini, turnați amestecul în crustă și transferați cu grijă foaia de copt în cuptor.
Coaceți până când centrul tremură ușor, ca o cremă moale, aproximativ 25 de minute.
Scoateți din cuptor și răciți timp de 1 oră pe un suport de răcire. Acoperiți ușor tigaia cu folie de plastic (aveți grijă să nu lăsați folia de plastic să atingă partea superioară a plăcintei) și congelați cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Se toarnă smântâna grea în vasul unui mixer cu suport (sau într-un castron mare dacă se folosește un mixer manual).
Se adaugă vanilia și se cerne în zahărul cofetarilor. Bateți la viteză mică pentru a combina și apoi măriți viteza la mediu-mare și bateți până se formează vârfuri medii-rigide, aproximativ 1 1/2 minute.
Înainte de servire, înfășurați un prosop de bucătărie umed și cald în jurul marginilor tigaiei cu formă de arc pentru a elibera plăcinta de pe părțile laterale ale tigaiei. Desfaceți tigaia și scoateți plăcinta. Umpleți un ulcior cu apă fierbinte, introduceți cuțitul, ștergeți lama și feliați. Se acoperă cu o păpușă de cremă chantilly și se servește imediat sau se păstrează la congelator până la 1 săptămână.
Retipărit cu permisiunea lui DamGood
Dulce: deserturi pentru a-ți satisface pofta de dulce, stil New Orleans de David Guas și Raquel Pelzel, 8 noiembrie 2009 Taunton Press