Lemon Icebox Pie este un vegetarian desert. O porție conține 808 calorii, 14g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,87 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați untul, zahărul cofetarilor, biscuiții graham și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Lămâie, Plăcintă Cu Lămâie, și Plăcintă Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 325 F. spargeți biscuiții graham în bucăți mici și puneți-i în vasul unui robot de bucătărie împreună cu zahărul și sarea. Pulsați de 8 ori, până când firimiturile de cracker sunt semi-fine (nu ar trebui să fie pudrate, dar nici în cioburi mari) și biscuiții și zahărul sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Pentru Legare
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
Cuptor
2
Se toarnă untul și se pulsează până când untul este amestecat și amestecul nu este sfărâmicios și își păstrează forma atunci când îl stoarceți, aproximativ douăsprezece impulsuri de 1 secundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Transferați crusta într-o tigaie cu arc de 9 inci și împingeți și apăsați amestecul de firimituri în partea de jos și două treimi din partea laterală a tigaiei. Folosiți fundul unei cupe de măsurare pentru a apăsa crusta în poziție. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cupa De Măsurare
1
Bateți laptele condensat cu sucul de lămâie și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcit
Suc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Bateți coaja cu gălbenușurile de ou într-un castron mediu până la palid, 30 până la 60 de secunde, apoi amestecați amestecul de suc de lămâie-lapte condensat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcit
Suc De Lămâie
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Așezați tigaia cu formă de arc pe o foaie de copt cu margini, turnați amestecul în crustă și transferați cu grijă foaia de copt în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Foaie De Copt
Cuptor
4
Coaceți până când centrul tremură ușor, ca o cremă moale, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți din cuptor și răciți timp de 1 oră pe un suport de răcire. Acoperiți ușor tigaia cu folie de plastic (aveți grijă să nu lăsați folia de plastic să atingă partea superioară a plăcintei) și congelați cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Folie De Plastic
Cuptor
Tigaie
1
Se toarnă smântâna grea în vasul unui mixer cu suport (sau într-un castron mare dacă se folosește un mixer manual).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Mixer De Mână
Bol
2
Se adaugă vanilia și se cerne în zahărul cofetarilor. Bateți la viteză mică pentru a combina și apoi măriți viteza la mediu-mare și bateți până se formează vârfuri medii-rigide, aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Vanilie
3
Înainte de servire, înfășurați un prosop de bucătărie umed și cald în jurul marginilor tigaiei cu formă de arc pentru a elibera plăcinta de pe părțile laterale ale tigaiei. Desfaceți tigaia și scoateți plăcinta. Umpleți un ulcior cu apă fierbinte, introduceți cuțitul, ștergeți lama și feliați. Se acoperă cu o păpușă de cremă chantilly și se servește imediat sau se păstrează la congelator până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Apă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Prosoape De Bucătărie
Cuțit
4
Retipărit cu permisiunea lui DamGood
5
Dulce: deserturi pentru a-ți satisface pofta de dulce, stil New Orleans de David Guas și Raquel Pelzel, 8 noiembrie 2009 Taunton Press