Dacă $2.12 pe portie se încadrează în bugetul dvs., plăcintă de legume agricole ar putea fi un remarcabil vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 8 porții cu 424 calorii, 14g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Un amestec de ulei de măsline, făină de porumb, okra și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Plăcintă Cu Degete De Unt, Plăcintă Cu Cireșe, și Bourbon-Plăcintă Cu Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați o foaie de copt grea pe raftul din mijloc al cuptorului, apoi preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Aruncați dovleceii cu 1 linguriță de sare, apoi scurgeți-le într-o strecurătoare 30 de minute. Pat suc de fructe uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Gatiti ceapa verde (cu exceptia verdeturilor) si usturoiul in ulei cu 1 lingurita de sare si 1 lingurita de piper intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, amestecand ocazional, pana devin aurii, 4 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Usturoi
Verzii
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați dovlecei și okra și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt crocante-fragede, 7 până la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Suc De Fructe
Bame
5
Se ia de pe foc și se amestecă roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
6
Transferați într-un castron mare, apoi aruncați cu porumb, brânză, busuioc, făină de porumb și verdeață de scallion. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapa Verde
Făină De Porumb
Brânză
Busuioc
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Pulsați ingredientele uscate cu unt într-un robot de bucătărie până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Transferați într-un castron și amestecați laptele până când amestecul formează doar un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adunați aluatul într-o bilă și răciți, învelit în folie de plastic, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4
Înjumătățiți aluatul și întindeți 1 bucată pe o suprafață bine făinată cu un sucitor făinat într-o rundă de 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
5
Transferați pe o placă de plăcintă de sticlă de 9 inci, lăsând consola.
6
Întindeți ouăle uniform în crustă și condimentați cu 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Ouă
Sare
7
Adăugați umplutura de legume, îngrămădind ușor în mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
8
Întindeți aluatul rămas în același mod și puneți-l peste umplutură. Tăiați, lăsând o consolă de 1/2 inch. Apăsați marginile crustei împreună. Îndoiți consola sub și sertizați marginea de jur împrejur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Aluat
Rola
9
Periați crusta cu lapte suplimentar, apoi tăiați 3 orificii de abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Lapte
10
Coaceți până când crusta este aurie și umplutura clocotește, 50 de minute până la 1 oră. Se răcește cu cel puțin 15 minute înainte de feliere.