Plăcintă cu lapte cu melasă

Plăcintă cu lapte cu melasă
Placinta cu lapte cu melasa este o vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 364 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în jurul 2 ore și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, zară, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Silver Dollar Buttermilk-clătite Pecan cu unt de melasă Bourbon și sirop de arțar, [] Usturoi la gratar & Salata de pui Zara cu Zara-Tahini Dressing, și Napolitane cu lapte bătut cu oferte de pui prăjit cu lapte bătut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, smântână unt până la lumină și pufos. Adăugați treptat zahăr și bateți bine. Bateți ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați făină, zară și vanilie; bate până se omogenizează
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Se toarnă umplutura în coajă de plăcintă și se coace la 400 de grade F (205 grade C) timp de 5 minute. Reduceți căldura la 350 de grade F (175 de grade C); coaceți încă 45 de minute sau până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se răcește la temperatura camerei, apoi se răcește. Când serviți, stropiți porții individuale de plăcintă cu melasă pentru acea combinație imbatabilă de arome!
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă

Echipamente

DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista