Plăcintă Cu Fructe De Vară
Vara Berry Pie ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,16 USD pe porție. O porție conține 330 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de gălbenuș de ou, crustă de plăcintă perfectă, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă De Vară Cu Fructe De Pădure, Plăcintă Cu Fructe De Vară, și Plăcintă Cu Fructe De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Făinați ușor o placă de patiserie, un blat de marmură sau un blat de bucătărie. Împărțiți patiseria în jumătate. Bateți fiecare bucată de patiserie într-o rundă plată. Făinați ușor sucitorul.
Rulați patiseria într-o singură direcție, întorcând continuu patiseria pentru a preveni lipirea de suprafață.Folosind placa de plăcintă ca ghid, măsurați produsele de patiserie rulate, ar trebui să fie puțin mai mare decât placa de plăcintă și grosime de 1/8 inch. Îndoiți cercul de patiserie rulat în jumătate, astfel încât să îl puteți ridica mai ușor. Desfaceți, fixând ușor patiseria în farfuria de plăcintă, permițând patiseriei să atârne uniform peste margine. Nu tăiați încă patiseria.Amestecați fructele de pădure, zahărul, amidonul de porumb, sucul de lămâie și un vârf de sare. Umpleți coaja de plăcintă cu umplutură de fructe de pădure.Apoi întindeți a doua crustă în același mod ca și pentru Fund. Folosind un cuțit ascuțit, ascuțit sau un tăietor mic în formă decorativă, tăiați mici orificii de aerisire într-un model decorativ. Îndoiți cercul în jumătate și așezați patiseria pliată pe o jumătate de plăcintă. Desfaceți, apăsând produse de patiserie de sus și de jos împreună. Tăiați marginile cu foarfeca, lăsând o surplombă de aprox. Îndoiți consola de patiserie de jos deasupra și apăsați ferm pentru a sigila. Crimp jantă, folosind degetele sau dinții unei furculițe.
Bateți gălbenușurile și smântâna. Decorați blaturile plăcintelor cu decupaje, periați fundul cu spălare de ouă pentru a le ajuta să adere. Dați la frigider plăcinta timp de 1 oră.Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Periați vârfurile de plăcinte cu spălare de ouă și presărați cu zahăr turbinado.
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu pergament.
Coaceți până când sucurile clocotesc și blaturile sunt maronii aurii, aproximativ 1 oră 20 de minute (cort cu folie dacă crusta devine prea întunecată).
Lăsați să se răcească cel puțin 1 oră.Plăcinta răcită poate fi păstrată peste noapte, acoperită la temperatura camerei. A nu se păstra la frigider