Plăcintă cu fazan, praz și slănină
Plăcinta cu fazan, praz și slănină durează aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru $32.5 pe portie, această rețetă acoperă 69% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 325g de proteine, 183g de grăsime, și un total de 3275 calorii. 83 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de smântână dublă, oțet de cidru, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Cum se gătește Fazanul: fazan prăjit cu unt cu smântână și Bourbon, Fazan prăjit cu cidru și slănină, și Fazan fript cu ciuperci sălbatice, cartofi și ragout de slănină sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o caserolă și gătiți slănina timp de 1 min până își schimbă culoarea.
Adăugați prazul, țelina, morcovii și Golful și gătiți până încep să se înmoaie. Se amestecă făina în legume până când devine o culoare nisipoasă, apoi se stropește în cidru și se reduce.
Se toarnă bulionul de pui, se amestecă, apoi se adaugă smântâna. Condimentați, apoi aduceți totul la foc mic.
Adăugați fazanul și fierbeți ușor timp de 20 de minute până când carnea și legumele sunt fragede. Se amestecă muștarul și oțetul, apoi se stinge focul și se răcește.
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Sfat amestecul într-un vas dreptunghiular mare.
Rulați patiseria pe o suprafață făinoasă, așezați-o peste vas și tăiați-o în jurul marginilor, lăsând o surplombă.
Ungeți patiseria cu ou, apoi decorați cu orice resturi de patiserie, dacă doriți.
Se presară cu puțină sare de mare. Plăcinta poate fi acum congelată până la 1 lună; dezghețați complet înainte de coacere.
Coaceți timp de 30-35 de minute până devin aurii.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo
Plăcinta poate fi asociată cu Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Chateau Chantal Late Harvest Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling]()
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling