Placinta de dovleac cu Streusel de ghimbir este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 596 calorii, 7g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, ghimbir cristalizat ciobit, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu dovleac de ghimbir cu Streusel, Plăcintă Cu Dovleac Cu Ghimbir-Streusel, și Plăcintă cu dovleac cu Streusel de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți ghimbirul în procesor și procesați ;până la tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
2
Adăugați făină, zahăr, cuișoare și sare; proces pentru a combina. Folosind porniri / opriri, tăiați untul și scurtați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Unt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
3
Se amestecă gălbenușul și 2 linguri de apă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați amestecul de gălbenuș în amestecul de făină și unt; procesați doar până când amestecul formează aglomerări umede. Dacă aluatul este prea uscat, amestecați mai multă apă cu lingurițe. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic; se răcește 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece. Înmuiați ușor aluatul la temperatura camerei înainte de rulare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Folie
Gălbenuș De Ou
5
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Intindeti aluatul pe suprafata infainata la 12-inch-diametru rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
7
Transferați aluatul în vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci. Trim consola la 1 inch. Îndoiți marginile sub crustă. Crimp decorativ, formând jantă de înaltă calitate (aproximativ 1/2 inch deasupra jantei vasului). Congelați crusta timp de 15 minute. Căptușiți crusta cu folie și apoi umpleți cu fasole uscată sau greutăți pentru plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
Folie De Aluminiu
8
Coaceți crusta 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Îndepărtați folia și fasolea și coaceți până când crusta este setată și aurie palidă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
10
Transferați crusta în raft; se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1
Bateți toate ingredientele într-un castron mare până se combină.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Se toarnă în crusta de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
3
Coaceți până când pielea începe să se formeze la umplere și umplerea începe să se stabilească, aproximativ 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Lăsați plăcinta să stea 10 minute pentru a se seta ușor. Mențineți temperatura cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Se amestecă primele 5 ingrediente într-un castron mediu. Frecați untul cu vârful degetelor până când amestecul începe să formeze mici aglomerări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Presărați topping peste plăcintă.
3
Coaceți până când plăcinta este setată și streusel este maro auriu, aproximativ 25 de minute.