Plăcintă cu dovleac cu crustă de patiserie Pecan
Placinta de dovleac cu crusta de patiserie Pecan este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 242 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați melasă, scurtarea legumelor, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tartă De Dovleac Cu Crustă De Pecan, Cheesecake de dovleac cu pecan-crustă de ghimbir, și Cheesecake De Dovleac Cu Gingersnap Și Crustă De Pecan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată și nivelați cu un cuțit.
Combinați 1/4 cană de făină, apă cu gheață și suc de lămâie, amestecând cu un tel până se omogenizează bine pentru a forma o suspensie.
Combinați restul de 3/4 cană de făină, nuci pecan, zahăr pudră și 1/4 linguriță de sare într-un castron mare; tăiați scurtarea cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Adăugați suspensie; aruncați cu o furculiță până când amestecul de făină este umed.
Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci pe 2 foi de folie de plastic rezistentă suprapusă; acoperiți cu 2 foi suplimentare de folie de plastic suprapusă.
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 12 inci. Congelați aluatul 10 minute sau până când folia de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință.
Scoateți aluatul din congelator.
Îndepărtați cele 2 foi de folie de plastic; lăsați aluatul să stea 1 minut sau până când este flexibil. Potriviți aluatul, cu folie de plastic în sus, într-o placă de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit, permițând aluatului să se extindă peste margine.
Îndepărtați folia de plastic rămasă. Apăsați aluatul în partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă. Ori marginile sub, și flaut.
Se pune la congelator până când este gata de umplere.
Pentru a pregăti umplutura, combinați smântâna și ingredientele rămase, amestecând cu un tel până se omogenizează bine.
Se toarnă umplutura în crusta pregătită.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat; se răcește pe un suport de sârmă.