Plăcintă cu dovleac condimentată cu pralină de alune
Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 675 calorii, 8g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți la îndemână sare, extract de vanillan, apă cu gheață și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Rulou De Praline De Dovleac Condimentat, și Bezea de alune cu pralină de alune și sos de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tapetați foaia de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
2
Se amestecă 1/3 cană de apă și smântână de tartru într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați zahăr; se amestecă la foc mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura; fierbeți fără a amesteca până devine auriu, perindând ocazional părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită, aproximativ 11 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie
4
Adăugați nuci; rotiți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
5
Se toarnă pralina pe foaia de copt, întinzându-se cu spatula metalică. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praline
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Rupeți pralina în bucăți; se macină pe jumătate fin în procesor. Rezervați pulbere pentru umplere și bucăți rămase pentru garnitură. (Se poate face cu 5 zile înainte. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praline
1
Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
2
Adăugați scurtarea și untul; tăiați folosind viraje pornite/oprite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Unt
3
Transferați în castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se amestecă 2 linguri de apă cu gheață și oțet într-un castron mic și se adaugă la amestecul de făină. Se amestecă până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic; se răcește 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Oțet
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Intindeti aluatul pe suprafata infainata la 14-inch rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
6
Transferați în vasul de plăcintă din sticlă de 9 inci. Trim consola la 3/4 inch. Întoarceți marginile sub; sertizare. Înghețați 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
7
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Coaceți crusta până când marginile încep să se rumenească, apăsând cu spatele furculiței dacă bule de crustă, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Scoateți crusta din cuptor. Reduceți temperatura cuptorului la 177°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Bateți pudra de pralină, dovleacul și următoarele 10 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praline
Dovleac
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Se toarnă umplutura în crustă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
3
Coaceți până când umplutura este umflată în jurul marginilor și puneți-o în centru, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Transferați plăcinta în raft; rece. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți ușor și răciți.)
1
Bateți smântâna și zahărul în castron până se formează vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Transferați crema în punga de patiserie prevăzută cu vârf mare de stea. Rozete de țeavă în jurul marginii superioare a plăcintei.