Plăcintă Cu Dovleac Caramel
Placinta cu dovleac Caramel este o vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 428 calorii, 5g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, făină, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Churro Plăcintă Cu Dovleac Cheesecake Daneză.
Instrucțiuni
Amestecați făina, untul și sarea într-un castron cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau pulsați într-un robot de bucătărie) până când cea mai mare parte a amestecului seamănă cu făina grosieră cu niște bucăți mici de unt (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Stropiți uniform cu 4 linguri de apă cu gheață și amestecați ușor cu o furculiță (sau pulsați în procesor) până se încorporează.
Strângeți o mână mică de aluat: dacă nu se ține împreună, adăugați mai multă apă cu gheață, 1/2 lingură odată, amestecând (sau pulsând) până se încorporează, apoi testați din nou. (Nu suprasolicitați aluatul sau produsele de patiserie vor fi dure.)
Întoarceți amestecul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în 4 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată sau de două ori într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați tot aluatul împreună cu răzuitorul și apăsați într-o bilă, apoi aplatizați într-un disc de 5 inci. Se răcește aluatul, înfășurat strâns în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 14 inci, apoi încadrați-vă în tigaia quiche și tăiați excesul de aluat la culoare cu marginea tigaiei. Se răcește până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Înțepați ușor fundul cochiliei peste tot cu o furculiță, apoi tapetați cu folie și umpleți cu greutăți pentru plăcintă. Puneți tigaia quiche pe o foaie de copt și coaceți coaja de plăcintă până când partea este setată și marginea este aurie palidă, 18 până la 20 de minute. Îndepărtați cu grijă greutățile și folia și coaceți coaja până când fundul este auriu, cu aproximativ 10 minute mai mult. Se răcește complet în tigaie pe un raft, aproximativ 30 de minute.
Aduceți zahărul și apa la fiert într - o cratiță grea de 3 până la 3 1/2 litru, amestecând până când zahărul este dizolvat. Se fierbe siropul, se spală ocazional partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece și se învârte ușor tigaia (nu se amestecă), până când amestecul este un caramel auriu adânc, aproximativ 10 minute.
Reduceți căldura la moderat și adăugați cu grijă 1 cană de cremă (amestecul va bule puternic), amestecând până se dizolvă caramelul. Se amestecă crema de cană rămasă și se aduce doar la foc mic.
Bateți dovleacul pur și simplu, condimentele și sarea într-un castron mare.
Se amestecă amestecul de smântână fierbinte, apoi se adaugă ouăle, amestecând până se combină bine.
Se toarnă umplutura în crusta răcită și se coace până se umflă la 1 1/2 inci de margine și centrul este doar setat, 55 până la 60 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft, aproximativ 2 ore. (Plăcinta va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește.)
Scoateți partea de tigaie înainte de servire.
# & 149; aluatul poate fi răcit până la 1 zi sau congelate, înfășurat bine în folie, 1 lună.# & 149; coajă plăcintă pot fi coapte 1 zi înainte și păstrate, învelite în folie de plastic, la temperatura camerei.# & 149; Pie este cel mai bine mâncat în aceeași zi, dar pot fi coapte 1 zi înainte și se răcește complet, apoi refrigerate, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.