Plăcintă cu curcan cu broccoli
Broccoli Turkey Pie durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 275 de calorii, 20 g de proteine și 17 g de grăsime fiecare. Pentru 78 de cenți per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a fost perfect. Această rețetă de la Taste of Home necesită sare, piper, parmezan și lapte. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 57%. Acest scor este destul de bun. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Copiii tăi vor mânca broccoli dacă le servești acest curcan și lasagna cu broccoli, copiii tăi își vor mânca broccoli dacă le serviți acest curcan și lasagna cu broccoli și plăcintă cu curcan cu oală. Cu crustă de plăcintă cu unt de casă.
Instrucțiuni
Într-un 9-in uns. farfurie adâncă de plăcintă, strat de curcan, broccoli și brânză cheddar. Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele, amestecul de biscuiți, sare, piper și cimbru.
Se toarnă peste umplutură. Într-un castron mic, combinați parmezanul și pudra de usturoi; se presara deasupra.
Coaceți la 400° timp de 25-30 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Plăcinta funcționează foarte bine cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.